MONTAŽNE KUĆE – SVETSKI TREND KOJI OSVAJA DOMAĆE TRŽIŠTE I 5 RAZLOGA ZAŠTO JE TAKO

11/3/2024

Kada je odabir idealne nekretnine u pitanju, poslednjih godina se montažne kuće nalaze na samom vrhu liste najpopularnijih, bilo da sanjate o vikendici u prirodi ili pak želite prostranu porodičnu kuću.

Montažne kuće su svetski trend koji sve više osvaja i stanovnike u našoj zemlji. Pet glavnih razloga jasno pokazuju zbog čega su upravo montažne kuće pravi izbor.


Pristupačna cena montažne kuće


Iako je cena nekretnina poslednjih godina značajno porasla, ako pri kupovini želite da prođete najjeftinije, montažne kuće su bez premca kada je u pitanju trošak.


Mnogi se pitaju koliko košta izgradnja kuće? Taj podatak može znatno da varira u zavisnosti od kvadrature koju želite, tj. da li su u pitanju montažne kuće na sprat ili manji montažni objekti.


Takođe, cena zavisi i od toga koliko kuća odstupa od standardnog modela, tj. da li birate propratne materijale u koje spadaju vrsta laminata, tip pločica, vrsta stolarije na prozorima, sanitarije u kupatilu i slično.


Kada su u pitanju box montažne kuće ključ u ruke, cena se kreće od 12 000 do 60 000 evra.


Možete da napravite kuću iz svojih snova


Kupovina stana ili kuće od prethodnog vlasnika može da bude veoma nezahvalna. Često dobijate “mačku u džaku”, ne znajući kakva je izolacija, koliko su dobre instalacije, koliko je kvalitetna gradnja… Ako se odlučite za montažnu kuću, tih problema nećete imati.


Benefit je što možete u startu da izaberete model kuće kakvu želite, a zatim ga prilagodite svojim zamislima. Montažni objekat je savršen izbor da sve vaše želje realizujete i kroz samo nekoliko meseci počnete da živite u svom domu iz snova.


Brzina izgradnje montažne kuće


Brzina je nešto što posebno izdvaja montažne kuće od ostatka konkurencije. Više ne morate da čekate nekoliko godina da biste se uselili u svoj novi dom. Od početka izgradnje do useljenja čekaćete samo par meseci.


Nema više izgradnje deo po deo i skupih neplaniranih troškova pri kraju radova. Montažnu kuću koju izaberete plaćate kao što je dogovoreno sa izvođačem radova, a u svoj nov, lep, savremen i funkcionalan dom useljavate se za samo par meseci.


Zvuči potpuno neverovatno, ali na stotine zadovoljnih kupaca su dokaz da je zaista tako.

Montažne kuće krasi savremen dizajn


Prošlo je vreme staromodnih, nefunkcionalnih kuća od kojih svaka liči jedna na drugu. Montažne box kuće karakteriše spoj modernog i praktičnog.


Prepoznatljive su po modernom dizajnu koji se ogleda u jednostavnosti i ravnim i čistim linijama. Ne morate više da imate standardne krovove, već on može biti pojednostavljen i moderan, a da ne gubi na funkcionalnosti.


Još jedan plus je to što su zidovi pojedinim modelima jednim delom zastakljeni, te osim što pružaju osećaj povezanosti sa prirodom, daju izvesnu dozu luksuza.


Ovo su štedljive i ekološke kuće


Dom pored dobre strukture treba da bude funkcionalan i isplativ, a ovaj tip nekretnine to i jeste. Možemo reći da su ovo ekološke kuće s obzirom da se pretežno izrađuju od prirodnih materijala i odlikuju se energetskom efikasnošću. Zato nećemo preterati ako za njih kažemo da su ovo prave štedljive kuće.


Tako se na krovovima montažnih kuća mogu često videti postavljeni solarni paneli. Novac je bitan faktor kada je njihovo postavljanje u pitanju, ali gledajući na duže staze, energetska efikasnost će se ogledati u manjem plaćanju struje u godinama koje slede i definitivno će se uloženi novac isplatiti. Tome doprinosi i odlična termička izolacija, te će ušteda pri grejanju odnosno hlađenu kuće vremenom biti značajna.



Funkcionalnost, energetska ušteda, brza izgradnja i pristupačne cene karakteristike su montažnih kuća. U ponudi je veliki izbor savremno dizajniranih modela, te verujemo da ćete upravo ovde pronaći ono što je vama i vašoj porodici potrebno za ugodno stanovanje u godinama koje su pred vama.

Naša agencija ima veliku ponudu različitih vrsta nekretnina, ponodu možete istražiti klikom na OVAJ LINK.

Izvor :

Sličan sadrzaj

6/26/2024

Šta posetiti u okolini Sokobanje

Pročitaj više
6/29/2024

Pare od propadanja čuva samo nekretnina

Pročitaj više
6/5/2024

Stan pod hipotekom: Da li je sigurno?

Pročitaj više

POSTANI DEO NAŠEG TIMA

"Naša agencija traži nove saradnike za prodaju nekretnina širom Srbije! Ukoliko ste motivisani, ambiciozni i spremni da učite nudimo vam fleksibilno radno vreme i mogućnost odlične zarade."

Kontakt